BERMINAT MENJADI EJEN KAMI?

Klik SINI untuk lihat produk.

Monday, May 5, 2008

Peluang Perniagaan

Sofaz Freshmart mempelawa kepada pengusaha ladang atau pemborong untuk membekalkan ubi kayu kuning jenis mentega untuk keperluan produksi kilang kami. Ubi kuning jenis ini sangat sesuai dalam pembuatan tapai ubi.


Akibat permintaan yang semakin menggalakkan dan kekurangan bekalan sedia ada di pasaran, kami sedang berusaha mencari alternatif demi memenuhi permintaan.


Bekalan yang agak besar juga diperlukan terutama pada bulan Ramadhan dan Syawal nanti.


Sila hubungi Azmi (016-2282910) untuk keterangan lanjut.


Terima kasih.




4 comments:

ali@jefly said...

salam tuan..

Saya jefly cuma nak tanya ..utk jadi pembekal ubi kayu ni. berapa tan yg diperlukan utk pihak tuan dalam 1 minggu..dan brapa harga yg diamabil bagi 1kg ,terima kasih

harap dapat maklum balas.

Blog@Pakuteh said...

Salam,

Buat mase ni saya perlukan 300kg seminggu. Lokasi kilang di Puchong.

Saya beli ubi RM0.90/kg dengan penghantaran.

TQ

Anonymous said...

biar betul bro...300kg seminggu blh dpt harge 0.90 sen 1 kg...peraih ubi pun x blh dpt harge mcm ni...300kg bukan byk mane pun...bcoz saya pengusaha ladang ubi jenis baka kuning & medan...peraih ambik dgn saya setiap hari 500kg 7 x seminggu dgn harga 1.50sen...hanya tuan kebun yg x mengikuti harga pasaran jer..yg akan jual 0.90sen 1kg..dont play play arrrr broo

Blog@Pakuteh said...

Terpulang la kepada saudara yg xmau dikenali.

Secara jujurnya, memang masih ada pembekal ubi yang jujur dan baik hati membekalkan ubi kepada kilang saya dengan harga tu, bukan keuntungan semata-mata.

Kalau Rm1.50, sanggup ke saudara beli tapai ubi saya RM3.00 pulak?

TK